Gemensamma utrymmen

Tvättstuga

Föreningen har idag 2 st industritvättmaskiner, en torktumlare, en mangel, samt ett torkskåp till medlemmarnas förfogande. Tvättstugan finns gården och tidsbokning sker genom en speciell bokningstavla som sitter på ytterdörren till tvättstugan.

2 nycklar till bokningstavlan i tvättstugan bör du få vid lägenhetsöverlåtelse. Föreningen är ej ansvarig för eventuella nyckelförluster.

Det är ej tillåtet att använda lappar eller dylikt för bokning av tvättid.

Lån av festlokal

Medlemmar i Brf Ingemar 3 har möjlighet att låna vår fantastiska festlokal som rymmer upp till 40 sittande gäster. Lokalen finns i vår källarvalv med takkupor upp mot gården.

Den är inredd med komplett kök, spis & ugn, micro, diskmaskin och kaffebryggare. Det finns även tallrikar, bestick samt glas att låna. Musik anläggning står enskilda medlemmar för själv.

Nycklar finns hos:
Siv Markie, Frejgatan 10, 1 tr
Lars-Gunnar Orrö, Birger Jarlsgatan 105, 3 tr
Christina Kasagianni, Birger jarlsgatan 105, 4 tr

Den som lånar ut nyckel till lokalen skall vid återlämnandet göra en inspektion av städningen tillsammans med den som har bokat lokalen. För att uppmuntra oss till att hålla eventuellt höggljudda fester i festlokalen istället för hemma i lägenheten har den tidigare depositionen avskaffats.

Gym

Medlemmar i Brf Ingemar 3 har möjlighet att träna vår energiska träningslokal/gym – Ingos Gym. Lokalen finns i vår källare till vänster om hissen i Birger Jarlsgatanhuset och är inredd med helt nya moderna maskiner och utrustning (2012)

I träningslokalen finns följande gymutrustning:

  • Crosstrainer
  • Löpband
  • Roddmaskin
  • Fria hantelset ( 1-10kg/hantel )
  • Skivstång med fria vikter samt skivstångsställ
  • Träningsbänk
  • Med mera
  • Musikanläggning finns tillgänglig i löpbandet och spelar din musik direkt från en USB sticka.

Viktigt!

Använd inte ytterskor inne i lokalen eller när du använder maskinerna. Om det kommer in smuts och grus i maskinerna kan de går sönder och då blir du ersättningsskydlig. Lämna lokalen som du själv skulle vilja finna den. Städa efter dig. Brf Ingemar 3 tar inget ansvar för eventuella skador som kan uppstå i samband med träning i lokalen. Du som privatperson är hänvisad till att se till att du själv tränar och hanterar maskiner och utrustning korrekt. All träning sker på eget bevåg.

Webbyrå: Pigment AB Stockholm